Uniós projektjeink

GINOP-2.1.7-15

A Visoft Kft. 2017.07.04-én támogatást nyert a GINOP-2.1.7-15 - Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című pályázati konstrukción.

Projekt címe: „Akkreditált on-line bridzsversenyek lebonyolítására alkalmas interaktív versenyasztal és kapcsolódó szoftverrendszer prototípusának kifejlesztése”.

Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.7-15-2017-00849

Megvalósítási időszak 2017.08.01-2019. 01.31. Támogatási összeg 129 424 876- HUF. Támogatási arány 60,47 %.

A projekt a Magyar Állam és az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg.

Célunk egy olyan interaktív bridzs játékasztal és a reá épülő szoftveralkalmazás prototípusának kifejlesztése, amely támogatja, hogy

a XXI. század technikai lehetőségeit felhasználó technikai környezetben
azonos eséllyel induló versenyzők,
a nézők számára is közvetíthető,
a sportszerűséget biztosító, tiszta körülmények közt játsszanak
az összes lehetséges versenyformában

A létrejövő prototípus bevezetése áttörést eredményez a bridzsversenyek eddig kialakult lebonyolítási rendszeréhez képest.

A létrejövő eredmény

  • A játék teljes egészében a virtuális térben játszódik, miközben a játékosok akkreditált versenytermekben foglalnak helyet. Akkreditált versenyterem az lehet, amelyiket a nemzeti szövetség elfogad annak, és rendelkezik a pályázatban leírt megoldással.
  • Az asztalon lévő kliensek a soron következő leosztást egy lokális szervertől kapják,
  • Az asztalra játékosonként egy tablet gép kerül elhelyezésre a játékot lehetővé tevő eszközként.
  • A játszma minden mozzanatát rögzíti a kliens gépen futó alkalmazás.

GINOP-3.1.2-8.2.4-16

A Visoft Kft. 2018.03.01-én támogatást nyert a GINOP-3.1.2-8-2-4-16 - Az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása” című pályázati konstrukción.

Projekt címe: „Külföldön is értékesíthető, széles körben használható aukciós rendszer továbbfejlesztése és piacra vitele”.

Projekt azonosító száma: GINOP-3.1.2-8-2-4-16-2017-00031

Megvalósítási időszak 2018.04.01-2019. 03.31. Támogatási összeg 38,79 millió Ft, 40 %.

A projekt a Magyar Állam és az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg.

A projekt célja

  • • Egyrészt az, hogy a ViNetBid rendszert alkalmassá tegyük az összes, a nemzetközi piacon ismert aukciótípus (japán, holland, hagyományos, Vickrey) lebonyolítására, az eredmények dokumentálására, az aukció történéseinek vizualizációjára.
  • • Másrészt: jelenleg csak az angol nyelvi opció van beépítve a rendszerbe. Az új termékben minden régi és új funkcionalitáshoz rugalmasan bővíthető nyelvi opciót is kívánunk biztosítani. Ez kisebb részben fejlesztést, nagyobb részben fordítói munkát igényel.
  • • Harmadrészt: feladat a szállítók/vevők és a termékek/szolgáltatások egymáshoz rendelése. Ez a dinamikusan bővülő adatbázis n:m kapcsolatot hoz létre, ami segít a megrendelők beszerzési illetve értékesítési munkatársainak kiválasztani az aukcióra meghívandók körét.

A fejlesztéssel létrejövő új termék a Visoft kft ViNetBid rendszerének olyan új változata, amely mind a B2G, mind a B2B piacon nemzetközi szinten versenyképes a jelenleg működő számos aukciós szoftverrel. Versenyképességét különösen növeli az a tény, hogy olyan módon egyesíti a két szféra – azaz a közbeszerzési /public procurement/ követelményeinek és a vállalati szféra beszerzési és eladási szokásjogának megfelelő megoldásokat.