Termék neve:

Átfogó COVID-19 megelőző lakosságvédelmi SDK

SDK Moduljainak bemutatása

Energiahatékony lokációs adatgyűjtő és adatkezelő modul:

Teljesen testreszabható GPS vagy ha GPS nem elérhető akkor más forrásból lokáció adatokat rögzítő tároló és feldolgozó szoftvermorul. A modul előnye, hogy rendkívül kis energia és adatforgalom igényű lokációadat rögzítést tesz lehetővé. A modul funkciói igény szerint alakíthatóak bővíthetőek. További információkért kérem, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fertőzési tünet tároló és kezelő modul:

A szoftvermodul képes egy fertőzési tüneteket leíró és kezelő grafikus felhasználói felület létrehozására, egy központi adatbázis segítségével. A felület objektumait a felhasználói igényeknek megfelelően lehet alakítani. A modul a megfelelő kialakítást és beállításokat követően a felhasználónak jól olvasható módon megjeleníti a az előre beállított betegségi tünetekre vonatkozó kérdéseket; A felhasználó könnyen be tudja jelölni a válaszait és az adatokat képes beküldeni helyi vagy távoli adatfeldolgozásra. Az adatfeldolgozás az adatbázisban tárolt tünetekhez tartozó értékek összesítésével történik meg. Ennek a modulnak a segítségével, egy adott fertőzés esetén ki tudjuk szűrni a magas fertőzöttségi valószínűséggel járó embereket. Magas fertőzöttségi esély észleléséről időpecséttel ellátott riasztási adatokat tárolhatunk a készüléken vagy saját szerverünkön, jogosultságtól illetve beállítástól függően. A tüneteggyüttes adatbázis tetszés szerint bővíthető. A modul képes továbbá útmutató üzenetet megjelenítésére mely segíti a felhasználó megnyugtatását illetve tájékoztatja az esetleges tennivalókról. A modul funkciói igény szerint alakíthatóak bővíthetőek. További információkért kérem, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Életfunkciók megfigyelését lehetővétevő szoftvermodul:

Ez a modul képes egyes életfunkciók figyelésére, pl. szívritmus, légzésszám, horkolás, köhögés detektálás. A modul funkciói igény szerint alakíthatóak bővíthetőek. További információkért kérem, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Központi riasztás modul:

Központi riasztások fogadására(kritikus szöveg alapú jelentések a központunkból szerverről kiküldve a felhasználóinknak)képes modul. Egy előre elkészített keretrendszer segítségévek lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan beállíthassunk és megjeleníthessünk kritikus üzeneteket a telefonokon. A modul funkciói igény szerint alakíthatóak bővíthetőek. További információkért kérem, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Segélykérő modul:

Segélykérésre képes modul, mely lehetővé teszi, hogy egy előre beállított lista segítségével, a segélykérő funkció aktíválása esetén egyszerre több címre is el tudjunk küldeni szöveges segélykérést és lokációadatot. A modul funkciói igény szerint alakíthatóak bővíthetőek. További információkért kérem, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Termékfelügyeleti modul:

Ennek a modulnak a célja egy gyártó illetve fogyasztó közti kommunikációs csatorna létrehozása. A gyártó termékeit érintő felhasználói műveletek indítására képes a modul, pl. státuszlekérések; kötelefő szerviz, karbantartás, hiba bejelentés). A felhasználói oldalon ezek az információk támogatják, informálják a felhasználót, gyártói oldalon pedig hasznos gyártáselőkészítési adatokkal szolgálnak.

Vakokat és gyengén látókat segítő modul:

Vakok és gyengén látók számára teszi könnyebben használhatóvá az applikációkat, modulokat ez az objektumkészlet. Ennek köszönhetően könnyen feldolgozható felületet kapunk mind vizuális értelmezés mind pedig szövegfelolvasó motorok számára. A modul funkciói igény szerint alakíthatóak bővíthetőek. További információkért kérem, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolat

Visoft Kft.
mvp